Lycka

En tjej ~23 och en kille~21 pratar.
Tjejen:"Jag hade tänkt att jag skulle bjuda dig på mat idag, för vi har varit ihop ett halvår"
Killen: "Idag? Så 30e och 6 månader tillbaka?"
Tjejen: "Ja, men ska vi wowa istället?"
Killen: "Ja, visst"

Unique i MSSQL

CREATE UNIQUE NONCLUSTERED INDEX [IX_Table_Fields]
ON [dbo].[Agreement]
(
[ClientCode] ASC,
[CountryCode] ASC
) ON [PRIMARY]

Ryggtavla

När någon går in i väggen så slutar hon att arbeta, får gå hemma, sova och spela wow hela dagarna. Jag har inte riktigt fattat innebörden med att gå in i väggen, är det verkligen något som händer i kroppen, eller är det bara ett uppvaknande att man inte orkar gå till jobbet en dag?

Jag funderar lite på hur folk har gjort då de står där med näsan krossad mot en vägg. Det kan ju inte vara lätt att ringa in och säga att man inte kommer till jobbet för att man inte orkar. Kanske är någons partner / mamma som fått ringa in nån gång, det måste ju vara lättare även om det är lite lågstadievarning. Och tänk att få svaret "Jaha, och vi andra då, tror du inte vi har lika mycket att göra". En bra ledning låter nog inte någon bli så överstressad. Själv är jag lugn, det är ansvar som är mest stressande, och ansvar är jag skitbra på att skicka vidare till nån annan.

Pensionärscarro och salta grodor

Aj! Nu två dagar efter fotbollen börjar det kännas rejält i benen. Träningsvärk på så konstiga ställen. Har förnördat min kropp alldeles för mycket.

Igår stötte jag på ett annat spännande fenomen som var helt nytt för mig: Bilbingo. Fullt av folk hade hittat till en parkeringsplats i Jönköping, utan att jag sett något event på facebook, eller ens kan hitta något om det på google. Och det var verkligen ett folk för sig, som pratade sitt eget språk och hade sina egna seder. De har säkert hemliga koder för att tala om var och när de ska träffas för att käka korv och pricka nummer ihop. Det är ju tur att Carro har kontakter. Vi kämpade i alla fall på ganska bra med att trixa ihop rader och brickor...
Jag tror dock att vi körde fel taktik.


Fotbollskramp

Igår spelade jag fotboll med en massa gamla studenter. Jag har inte spelat på jättelänge och har inte rört på mig på en månad. Det var nog nyttigt för mig, trots att jag har ont i hela kroppen idag. När jag tränar får jag lätt kramp. Jag vet inte riktigt vad det beror på, men antar att det är vattenbrist. Eftersom jag så ofta fryser dricker jag inte mycket. Blir inte törstig när jag är kall. Igår krampade båda vaderna under tiden jag spelade. Idag krampar det på alla möjliga konstiga ställen. Jag var tvungen att ta hissen sista våningen i mitt hus, eftersom framsidan på höften började krampa. Det var ganska roligt att spela, så jag är säkert med nån mer gång. Nästa gång ska jag dock bygga upp ett vattenförråd innan jag går ut på planen