Mormor och boysen :)

<3


jag är inte perfekt

jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt jag är inte perfekt

perfektion sitter inte i intelligens och särskrivningar har ingenting med världsproblemen att göra. likgiltighet startar inga krig och jag har inte ens städat mitt rum. gå och köp något onyttigt, sätt på en film och lugna ner dig!

bbl ica
jag är inte perfekt jag är inte perfekt

Dating in the dark

När jag såg reklamen för dating in the dark så blev jag helt lycklig. Äntligen börjar de ta in de fula killarna. Det blir lite mer surpise så. Satt och skrattade åt den dumma Stockholmaren de släpat dit. De körde repeat på något han sa på reklamen.
Men vilken helomvändning, han är ju den enda vettiga människan som varit med i programmet. Eller var ville jag komma med detta? Sensmoralen... Även stockholmare kan vara vettiga om man dömer dem en andra gång. Skulle dock inte chansa på att han håller en tredje granskning, han är ju ändå stockholmare.