Paraply

SimsparaplyNu när hösten är här har folk börjat plocka fram paraplyer också. Och som de flesta vet är jag en mycket fördomsfull människa. Att man kan avslöja allt om en människa beroende på vilka skor och vilken musik de lyssnar på stämmer. Anledningen till att man har fel ibland beror inte på att mitt påstående är fel, utan att den som försöker är kass. Du kanske tror att man ändå inte kan avslöja allt och säger att "Jag tog de första, bästa, billiga skor jag hittade". Men det säger ju att du är en lat och snål människa.

Nu har jag hittat en till metod för att avslöja folks personlighet. Den är inte lika väl utarbetad som sko/musik-metoden, men betydligt enklare: paraply-metoden. Idén kom när jag var ute och gick med mamma och pappa. Pappa hade ett mörkt tråkigt paraply utan något mönster. Det behöver inte betyda att han är en tråkig person i sig, utan gillar tråkiga saker. När han ska köpa något så väljer han det dyraste "För det är bäst". Och så ogillar han säkerligen folk som försöker döma honom efter sitt paraply. Mamma är betydligt lättare att tolka. Ett gult Gekås-paraply lämnar inte mycket åt fantasin, så jag antar att ni förstår hurdan hon är. Själv hade jag mitt Sims-paraply. Kan ju betyda att jag är hur snygg som helst liksom mitt paraply. Men det alla redan tänkt under tiden ni läst detta inlägg är att paraplyet matchar min töntighet, för hur coolt är det egentligen att vara ute och tolka paraplyer med mamma och pappa?

Amy Diamond

Amy DiamondAmy Diamond är född 92. Då är man hur liten som helst. Har nämligen en lillebror som är så gammal. I bästa fall är man 13 år när man är född 92, men troligtvis är man en fjortis. Hur som helst så är Amy Diamond den bästaste fjortisen, min största idol. Dels är hon från Jönköping, bara det är ju stort. I hennes Jönköpings-klass går en Julius som lovat mig en autograf. Så har hon de bästa låtarna, kanske inte hennes förtjänst, men hon sjunger grymt också. Nästan lika duktig som jag. Bäst är hon helt klart i bilen. Ni skulle höra mig och carro sjunga med till "shooooooooting staaaaaaar"! <reklm> Köp hennes gamla album nu! </reklam>

dagisdata

Här är de snällaste hestarna i datavärlden. Skrev ju för ett tagsen att jag mirkkat med n00bs... Ja, här är dom. Och igår var jag på tårtkalas (läses tåtkalas) hos hestfar. Bör inte förknippas med en hingst, utan ProzZerg. Han hade bakat en jättesmaskig tårta till oss alla, så att vi kunde irl-mirkka och irl-dansa :)

dagisdata

 ProzZerg kan man se högst upp på kortet bärandes sin bygghjälm. Emot alla naturlagar bär han både hjälm och tröja... vilket är ovanligt. ProzZerg kan verka aningen otäck, men i själva verket är han snäll, och bakar som en gud.
Carro fick den stora äran att hålla i rocco-maten på kortet. Hon är nämligen en utmärkt gitarrist och kan spela d-ackord, hon vet bara inte hur man håller fingrarna. Vissa tror hon är blyg också, men själv tror jag bara att hon låter bli att prata med vissa. Alla är inte värda att pratas med!
Sebbeklang har jag umgåtts aldeles för mycket med. En extremt jobbig person som inte gör vad man säger åt honom. I och för sig har jag tänkt tanken att han låter bli med mening, har nämligen fått intrycket av att Sebbeklang är extremt smart. Klang är människan som biter i ett gult sugrör.
Lepard heter han med jättetuffa sugrörsbrillor i pannan. Fast egentligen heter han Bulten. Han är en hårdrockande Månstadsmänniska. Månstad är inte en stad på månen utan på landet. Det är därför han rockar på Sigges Loge. Numera kan han även hittas på en knapp på Lo0.
Lo0 är jag och jag sitter i mitten.
Cluster är huvudet jämte Lo0. Han är den dansigaste av dem alla. Vet inte om det är att han dansar bra eller bara väldigt mycket. Pratar normalt gör han i alla fall, eftersom han är från Jönköpinget. Men för oss är han mer känd som StorFong.
Rapideye är nästa person på bilden. Han dansar också mycket och bra. Dessutom har ett extremt sexigt halsband på bilden gjort av godispärlor. När han vill inbjuda till smakning bör man dock avstå, närhet är fel! Förutom närhet mellan Rapid och Sebbe när Sebbe blir nerbrottad.
Prozhest är den finaste hesten. Den är rosa och säger galop galop galop. ProzZerg fick Prozhest när han hade inflyttningsfest. Han övertygade oss verkligen om att det var den bästa present han någonsin fått.
Eightbits är personen som ligger ner. När vi åt tacos i fredags åt han lite gräs. Det är väldigt ovanligt, han är nämligen alergisk mot allt som kan ingå i kostcirkeln. Men det gör inte så mycket eftersom han lyssnar på så bra musik.