fest

Först vill jag bara få fram att det är dumt att sova på dan. Jonatan vaknade nyss, han brukar sova på dan. Denna gången var det första han sa:
"Har de vunnit nåt? Final?".
Ja, Jonatan, en wm-final är lätt missad om du sover på dan! Lär dig av misstag.

Igår var det en festdag. Först pluggade jag fysik i en massa timmar, och bara det är ju en enda fest... Sen gick jag hem till Bjarne, en konstig en från skolan. Där satt andra konstiga människor och drack öl. Vad jag gjorde där vet ingen, men jag gick vid första bästa tillfälle.

Krutfest var nästa. Där åt vi god mat och snackade. Måste erkänna att jag kännde mig väldig vilsen och bortkommen, även om det var trevligt. När det blev dags för bastning blev jag lite väl bortkommen, så jag tog en bil och stack.

Nästa fest var hos Therese som kommit hem från Frankrike. det var mest en melodifestivalsfest. lordi. äh, orka blogga. mår illa och ska kolla lost nu.

krutloo

I Lördags var jag på min första, inte sista, kruttillställning. Krut är skolans fyrverkeriförening och vi sköt på ett bröllop på vätterstranden. Eller jag sköt inte, får inte skjuta förrens i höst, än så länge är jag bara 'Sebbes prao'. Tss, tror dom ja :D

 Hela kvällen var mycket trevlig, solen sken och vi grillade. Jag åt minst 24 korvar tror jag... hade inte ätit tidigare på dan. Det blev mycket dötid tills fyrverkerierna skulle sättas upp, men när det väl blev dags sprang jag runt och försökte hjälpa till så gott jag kunde. Rättare sagt är att jag mest sprang runt i ett par lånade skyddsglasögon och såg allmänt cool ut.


Fyrverkerierna var fina, blev lite pauser eftersom det nya systemet krånglar... eller nåt sånt :P Jag åkte hem direkt efteråt eftersom jag förfryst hela kroppen, buss. Var skönt att krypa ner i täcket framför datorn sen! Vill kruta igen, dumt att jag inte gått med tidigre!

BloggLoo

Har du någonsin sett en nörd? Om du har det antar jag att du förstår vad jag menar när jag säger att jag vill vara en. Finns det något finare?! En blogg är i alla fall ett litet steg på vägen till att bli den ultimata nörden och här ska jag skriva om alla mina andra tappra försök.

Vill bara skicka en hyllning till mina nördigaste förebilder Carro, Emil, Hackerman och Elin Andersson.