Högskoleingenjör

Nu har jag äntligen fått mitt examensbevis! Känns bra att ha det gjort, men lite tråkigt att verkligen inte vara student längre. Men fejkstudent kan man ju alltid vara ändå! Firar med lite favoriter från JTH.

Carro på kåren

Miss Nöjd

Idag har det skrivits mycket om regeringens budget för 2010 och självklart är många missnöjda. Nu är det svåra tider, och vi behöver någon att skylla på. Varför sänka skatter för de som har jobb när det finns de som inte har något jobb alls? Men vad ger egentligen en undersökning på aftonbladet? Där önskar väl alla sänkta skatter, och mer pengar till skola och omvårdnad och gratis öl till studenter. Inte ens jag, som verkar så allvetande genom att blogga ekonomi, vet hur vi får igång ekonomin. Själv litar jag på Borg, han har hittills inte gjort något uppmärksammat dåligt som finansminister. Plus att han ser trevlig ut.

Att vi behöver någon att skylla på märks nog även på Sverigedemokraternas ökade väljare. Man kan fråga sig varför vi ska ta in fler människor i Sverige när vi redan har så hög arbetslöshet. Men tillväxt betyder ju fler jobb och dessutom belastar inte invandrare Sveriges välfärd. En unge som föds i Sverige, går i skolan, får sjukvård och tränar fotboll lär kosta samhället betydligt mycket mer än någon som fått detta i ett annat land, trots att denna behöver lite extra hjälp att komma in i samhället. Men som sagt tänker inte många igenom sina åsikter. Det är lättare att vara missnöjd än att föreslå en förbättring.

Och nu, eftersom jag inte vill vara fullt lik min far, så avslutar jag inte detta inlägg med att nämna att HV71 spöade Linköping med 6-2. Istället skickar jag en liten kärlekshälsning från
korvskins, som fått nytt hem i Vårgårda!

Var glad, det smittar!

Var glad Var glad

Idag är jag lite sjuk. Har ont i halsen och är allmänt segförkyld. Tack till min fina far som gav mig en present!


Dissad

Idag skrattade vi åt Cattan när hon berättade om en alien som hon sett. Den satt tydligen i baksätet på hennes bil. Så jag får väl inte klaga på den fina komplimang jag senare fick av henne.

"Har du alltid haft så stor röv, eller har den blivit större?"

Hon är så söt min älskade syster :) Inte så finkänslig, men söt!