Möhippa

LinIdag gott folk har jag varit på möhippa!! Dagens offer var Lin. Tänk er själva en kines gå runt på stan i gummistövlar, flytväst och regnhatt säljandes kondomer. Nä, kanske inte så kul. men så var det inte jag som planerade möhippan heller :P Vi hämtade henne vid affären vid 12, klädde på henne grejerna och gav oss ut i stan. Tänk vad mycket otrevligt folk det fanns där. Om du inte vill köpa en kondom kan du åtminstone le och säga "nej tack" istället för att bara gå förbi och se sådär svenskt sur ut. Alla 20 kondomerna blev i alla fall sålda. (alla dreamhack människor nekade, undrar varför...)
Vi hade picknick i rådhusparken, badade på atlantis och åt på piren också. Allmänt trevligt och Lin verkade nöjd. Jäjä, körde fort tillbaka till dh eftersom mitt städpass började klockan 23. Så efter det har jag städat (2 spyor), datat, smygrökit (inte på riktigt) och ätit!


DreamHack

Så, nu sitter jag äntligen här, på mitt älskade Dreamhack. Jag har redan fått T-shirt, band, nyckelband och framför allt mat. Maten för crew är kanon, men så är jag inte så kräsen heller. Vi sädare har redan börjat lite lätt med att städa. Riktigt kul team, jag tror att alla halvnördiga männsikor hamnar i städ. Vilket betyder att de är roliga på nördnivå men ändå behåller en viss social kompetens. I natt sov jag här- Mys. Carro svek mig och sov hemma, känner lite vilsen utan henne :P Jaja, det har precis varit insläpp, så jag borde försöka hitta nån jag känner så jag slipper vara ensam. Fast det spelar inte så stor roll för snart ska jag på möhippa!!! :D Weeeeeeee