Hårdrockssittning

Igår var den stora Hårdrocksdagen. Bulten och Jimmy hade sin hårdrockssittning! Fast innan var vi hemma hos Martinsson och beundrade hans datorer, min lila peruk, Rapids gasmask och Ozzy Osbourne! När det blev dags att åka fick vi även beundra Lasses Åpel. Första gången jag kört en bil äldre än mig.

Det var min första sittning förutom insparkssittningarna, men den här var minst lika bra! Förutom en del oanständiga inslag innehållandes nakenhet och en näve socker i håret så var den kanon. Måste ju erkänna att Bultens tights påverkade allt till det bättre. Att sjunga hårdrockslåtar utan musikvar också nåt nytt. Och inte för jag är hårdrockare in i själen... men jag försökte i alla fall att sjunga med. Jimmy och Bulten var bra. Men bäst var ändå Dagisdata. Vi hade ju en Darinskyllt!

Eightbits Lepard


Efteråt åkte jag hem för jag var inte sugen på kåren, och ProzZerg fick det att låta så trevligt att åka hem. Visserligen missade jag Amy Diamond enligt Jimmy, men jag hoppas att han dansade lite åt mig, satt och fantiserade om det en stund i alla fall :P

Sigges Loge

Björn Rosenström var på Sigges Loge igår. Det var jag också. Fast vi var inte själva för Carro, Maria och Tessan var ju där också. Så var det ju grymt mycket annat folk också. T ex var Bulten och Sebbe där. Gabbe var där med, men honom sa jag bara hej till. Hälsade på Gabbes bror också. Så nu tänker ni kanske, ja det var ju många männsikor. Faktum är att det var ännu fler! Sånna jag inte känner. Det var så många männsikor att vi inte fick plats. Men som tur var kunde tessan och Maria trolla så vi kom in ändå! Och nej, jag vet inte hur de lyckades :)

sigges

Björn var bra. Vi ställde oss självklart längst fram. Så när björn började spela blev det ganska mycket tryck. Även jag och Carro, som har den rätta konsertstorleken, flög runt bland publiken. Det slutade med att alla hamnade i en hög på golvet. Carro underst. Hon landade i nåt blött. Då kom vi på den strålande idén att inte stå längst fram.

Sigges är bra, vill åka nån mer gång. Men nästa gång ska vi nog försöka komma lite tidigare, så man hinner dansa <3 Ännu ett tips för en lyckad siggeskväll är att ta reda på vägen dit innan man sätter sig i bilen. Att försöka få nån på förfest att beskriva vägen är inte alltid helt lyckat.

Paris Hilton

parisAlla vet ju hur förtjust jag är över Paris Hiltons mästerverk till låt. Näst efter Amy Diamond och Basshunter är hon helt klart min favorit! Idag lyssnade jag och pappa på hennes låt. Då kommer kommentaren:
"Nej, jag gillar musik som det är en tanke bakom"
Jag förstår inte riktigt, tanken med låten är ju helt otroligt konsnärlig. Precis som med retuschering så har de tagit något som inte var helt perfekt (närmare uselt) och gjort till ett mästerverk! Paris är en förebild för oss alla som vet att det finns något mycket bättre än verkligheten!

Dessutom har jag varit på möte med Datorsektionen idag.